Hoppa till sidans innehåll

Följ sidan "Dykläger 2018"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Dykläger 2018


Dykresa på höstlovet 2018

Vi har planer på att ordna en dykresa under höstlovet 2018 tillsammans med GVSDK. Tanken är att åka till något ställe som har bra förhållande för alla sorters dykning. GVSDK har tidigare åkt till Gozo 2015 & 2016, men vi vill gärna upptäcka nya ställen. Någon som har varit på något bra dykställe med ett dykcenter som de kan rekommendera?

Vi kommer ha speciellt fokus på ungdomar och fridykning, t.ex. att få testa på att dyka på boj, snorklar runt. Programmet kommer vara anpassat så att alla kan följa med oavsett ålder och förkunskaper (även för de som inte vill dyka alls!). Vi kommer också att jobba för att hålla nere priset för ungdomarna t.ex. genom att söka bidrag etc.

Låter det spännande? Det kommer komma ut mer information här och på hemsidan, men om du är intresserad så skicka gärna ett mail till fridyk@lindomesdk.se så håller vi er uppdaterade.

Dessutom, om det är någon som vill följa med och dyka med tuber så är ni ytterst välkomna också, men ni kommer behöva hjälpa till att arrangera.

Inga nyheter är skapade

Lindome SDK - sponsorer:

Zitac Consulting AB

Idrottens Bingo Originallogga-nopayoff

Lindome SDK på Instagram:

Postadress:
Lindome SDK - Sportdykning
c/o Thomas Petig, Hagåkersgatan 18D
43141 Mölndal

Besöksadress:
Aktiviteten, Frejagatan
43143 Mölndal

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: styrelse@lindomesdk....

Se all info