LSDK_Logotyp_liten

LSDK - En dykklubb i Göteborg med långa anor

Lindome Sportdykarklubb (LSDK) är en ideell förening som har funnits sedan 1978. Idag har klubben ca 90 medlemmar i olika åldrar som sysslar med sport- och fridykning. Namnet till trots bedrivs verksamheten huvudsakligen i Göteborg med närområden så är du intresserad av dykning och bor i Göteborg så är detta klubben för dig.

Vår bas är Åbybadet där vi normalt bedriver organiserad fridykningsverksamhet men som även används vid våra dykutbildningar. På "badet" har vi även vårt förråd med dykutrustning samt kompressor för att fylla våra dyktuber. För närvarande renoveras dock Åbybadet, vilket betyder att fridykningsverksamheten ligger vilande. Fridykningsintresserade kan höra av sig till Götaverkens Sportdykarklubb.

Vår dykbåt ligger i en småbåtshamn i Torslanda på Hisingen och med denna kör vi regelbundet dykutfärder i Göteborgs skärgård.

Välkommen till klubben önskar styrelsen

Uppdaterad: 08 SEP 2018 15:23

Lindome SDK - sponsorer:

Zitac Consulting AB

Idrottens Bingo Originallogga-nopayoff

Lindome SDK på Instagram:

Postadress:
Lindome SDK - Sportdykning